23 sept 2012

RETRATS, exposició de fotografia


CONVOCATÒRIA

RETRATS, exposició de fotografia
Del 2 al 21 de febrer
Sala d'Exposicions d'Amics de les Arts
C/del Teatre 2, 08221 TERRASSA
De dimarts a diumenge i de 19 a 21h (Dilluns tancat).
Inauguració, dissabte 2 de febrer a les 19h



Un retrat és un instant per a sempre, una mínima unitat de temps que el fotògraf eixampla; és un instant en profunditat on el jo de la persona protagonista es projecta molt més enllà del seu cos fins a convertir-se en ficció.
Potser les ànimes resten atrapades en les fotografies. Un retrat és una estratègia per retenir el temps, per engabiar-lo en un jo, l’altre en el qual nosaltres ens veiem reflectits. Contemplem la persona retratada i podem descriure-la perquè ens hi emmirallem d’una manera o altra, potser perquè té ànima.
Un retrat és una il·lusió impossible de permanència.

BASES 
Del 2 al 21 de febrer de 2013 es presentarà a la Sala d'Exposicions d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals una nova proposta del cicle iNterCoNNexions: RETRATS.

Cada artista pot presentar un parell d’obres. Han de ser retrats de terrassencs o terrassenques.

Cada fotografia ha d’anar acompanyada d’un text que faci referència a la personalitat de la persona retratada, la relació amb el fotògraf i quina era la intenció del fotògraf.

La fotografia ha de ser de 50 x 50, muntada en un suport que caldrà recollir a Secretaria d’Amics de les Arts i per al qual caldrà abonar 6 euros.

Per tal de poder accedir al procés de selecció cal que envieu una mostra de la fotografia o fotografies que voleu presentar (resolució 300 dpi), adjuntant les característiques tècniques, les vostres dades personals (nom, i cognoms, lloc de residència, telèfon, e-mail, bloc o web) i el petit text d’acompanyament.

Heu d’enviar tota aquesta informació a: jfff@telefonica.net

El termini d’enviament de la informació finalitza el 4 de gener i a partir del dia 8 de gener es notificarà quines persones han estat seleccionades per participar en l’exposició.

El jurat de selecció està format per: Jordi F. Fernàndez, Roser López, Albert Novellon, Mercè Paloma i Joan Tamayo.

Les persones seleccionades hauran de lliurar les obres entre el 15 i 25 de gener a la secretaria d’Amics de les Arts (c/ Sant Pere, 46, 1r pis, 08221, Terrassa) de dilluns a divendres, i de 17h a 20h.

Recollida d’obres: Els artistes hauran de fer-se càrrec de la recollida de les obres durant els dies que s'estipulin.

El no compliment d'aquestes bases exclourà les obres de la selecció.



No hay comentarios:

Publicar un comentario