1 ene 2016

VI RECICLART TERRASSA - 2016



 Serie Formentera II - «Racó de S'Alga», de Jordi Estivill



V Reciclart Terrassa - 2016

Del 2 al 22 d'abril de 2016 tindrà lloc a la Sala d'Exposicions d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa una nova exposició d'obres realitzades amb materials reutilitzats o de rebuig.

Bases per a la participació

TEMA: Lliure

TÈCNICA: Lliure

NOMBRE D'OBRES: Màxim de 2 obres per autor.

REQUISIT INDISPENSABLE: Les obres han d'estar elaborades amb materials reutilitzats o de rebuig.

preinscripció: Caldrà enviar —abans del dia 29 de febrer de 2016— una imatge de l'obra o les obres que es vulguin presentar a: Amics de les Arts i Joventuts Musicals - Carrer de sant Pere, 46 - Terrassa. O al següent correu electrònic: laboratoriamicsdelesarts@gmail.com

INFORMACIÓ QUE CALDRÀ ADJUNTAR A LA PREINSCRIPCIÓ: Nom i cognoms, e-mail, web o bloc (si s'escau), telèfon, títol i mesures de l’obra i preu de venda (si s'escau).

Selecció: Les persones que hagin estat seleccionades rebran un avís entre els dies 4 i 6 de març de 2016.

INSCRIPCIÓ DE LES PERSONES SELECCIONADES: Les persones seleccionades hauran de col·laborar amb les despeses de la sala: 5 euros per als socis d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals i 15 per als que no ho siguin.

VENDA D'OBRA: Si es produeix la venda d'una obra i el creador és una persona associada a Amics de les Arts i Joventuts Musicals, l'import total de la venda serà per a l'autor. Si la persona no és sòcia, el 20% de l'import de la venda serà per a l'entitat.

TRAMESA: Les obres hauran de lliurar-se a la secretaria de l'entitat (carrer de Sant Pere, 46, 1r pis, 08221 Terrassa) els dies 17, 18, 29 i 30 de març, de cinc i les vuit de la tarda.

RECOLLIDA D'OBRES: Els creadors hauran de fer-se càrrec de la recollida de les seves obres entre els dies 25 i 29 d'abril, a la secretaria de l'entitat (carrer de Sant Pere, 46, 1r pis, Terrassa).


Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts


No hay comentarios:

Publicar un comentario