3 sept 2014

CONVOCATÒRIA PER A UNA EXPOSICIÓ DE POESIA VISUAL - «POESIA A LA CARTA»




CONVOCATÒRIA PER A UNA EXPOSICIÓ DE POESIA VISUAL

Poesia a la carta

El Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts us convoca a participar a una exposició de poesia visual que es presentarà al públic des de l’1 al 30 de novembre de 2014 al Cafè-bar d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals (Terrassa).

BASES:

1. Per participar a aquesta convocatòria s’haurà d'enviar, abans del 11 d’octubre de 2014, un correu electrònic amb dos arxius adjunts a la següent adreca: laboratoriamicsdelesarts@gmail.com. El primer contindrà l'obra, presentada en format jpg o pdf. El segon, en format word, inclourà el títol de l'obra, el nom i cognoms de l'autor o autora, adreça postal, correu electrònic i número de telèfon. En l'assumpte del correu s'haurà d'escriure «Poesia a la carta».
2. Cada autor o autora, major d'edat, presentarà una única obra.
3. Per participar en l'exposició, l'obra presentada haurà d'estar relacionada amb el tema de les cartes, ja siguin cartes de baralla, cartes postals, sobres de carta, etc.
4. El jurat seleccionarà un màxim de nou obres.
5. La decisió del jurat es farà comunicarà als autors escollits abans del 15 d'octubre.
6. Una vegada seleccionada la seva obra, l'autor haurà de fer arribar, abans del 25 d’octubre, la seva reproducció sobre paper —en unes dimensions (alçada x amplada) que no siguin majors de 50 x 40 cm ni menors de 25 x 20 cm— a alguna de les següents adreces:

Laboratori Creatiu d’Amics de les Arts - Apartat de Correus 426 – 08220 Terrassa.
Amics de les Arts i Joventuts Musicals – Carrer de Sant Pere, 46, primera planta – 08221 Terrassa


No hay comentarios:

Publicar un comentario